The Legend of Shangri La slot Netent

Heb jij de slot The Legend of Shangri-La van Netent al gespeeld? Het is goed dat je nu eens gaat bekijken hoe dat deze slot in elkaar zit, want ook wij van Las Vegas online hebben dit gedaan. Er kan nu gespeeld worden en volop genoten worden van dit spel. Het mooiste aan het spel is dat er cluster pays zijn, je hebt daarbij een uitkeringspercentage van 96,59% en er kan gespeeld worden met minimaal €0,10 en met maximaal €200 per draai. Er staat een hele mooie bonus voor je klaar die je echt niet wil missen. Ga er daarom maar eens goed voor zitten en ontdekken hoe snel het hier kan gaan. Je hebt zoveel personages die ook weer voor heel mooie prijzen kunnen zorgen!

Hetgeen wat wel iets anders is dan je bij Netent gewend bent, is dat er geen winlijnen zijn. Je hebt hier namelijk het cluster pay prjncipe. Je hebt hierbij dan clusters van 9 of meer en deze aan elkaar verbonden symbolen geven een uitbetaling. Daarbij wordt het spel gespeeld op een matrix van 6 x 5 symbolen. Dit kan zorgen voor heel mooie prijzen en daar vertellen we je graag alles over. Bij The Legend of Shangri-La kan er namelijk met veel mooie bedragen gespeeld worden, maar ook met een lage inzet kun je veel verdienen.

Shangri La Cluster Pays

Symbolen en uitbetalingen

Je hebt bij de slot The Legend of Shangri-La 9 of meer dezelfde, aan elkaar verbonden, symbolen nodig en dan kun je al rekenen op een uitbetaling. Let dan goed op want bij de 3 Gurus (Tijger, Olifant en Aap) zijn de premium symbolen het beste! Daarbij geldt dat het hoogst haalbare aantal clustered symbolen 30 is en dan krijg je met de tijger 10.000 munten. Wanneer je dan de Olifant en de Aap hebt dan zijn deze beiden goed voor 5.000 munten bij een vol scherm. Ook zijn er nog andere symbolen waar je maximaal 2000 munten mee kunt verdienen. Ook is er nog een Wild symbool en deze kan alle andere symbolen vervangen alleen een scatter symbool niet. Let daar goed op want dat is van groot belang om te weten bij deze slot.

Zorg dat je ook gaat ontdekken wat de gratis spins bonus voor je kan betekenen bij The Legend of Shangri-La. Je hebt dan namelijk bij drie of meer scattered Free Spins symbolen de gratis spins bonus geactiveerd. Daarbij kun je dus gratis spins winnen en hieronder kun je zien wat je wanneer kunt verdienen:

  • 3 scatters = 5 gratis spins
  • 4 scatters = 6 gratis spins
  • 5 scatters = 7 gratis spins
  • 6 scatters = 8 gratis spins

Wanneer dat een scatter symbool net buiten de rollen valt, kun je toch nog geluk hebben want het kan dan voorkomen dat deze terug op het scherm wordt genudged. Hierdoor win je alsnog de bonusronde, maar let op want de spins kunnen niet geretriggerd worden.

The Legend of Shangri La gokkast

Sticky respins

Het kan zijn dat aan het einde van de draai de sticky respin feature geactiveerd wordt. Daarbij geldt dat er een bepaald symbool blijft staan en dan blijf je winnen, tot er geen nieuwe symbolen meer aan het cluster toe worden gevoegd. Zorg dat je daar nu ook achter gaat komen en wie weet waar het spel The Legend of Shangri-La je gaat brengen. Er kan door jou nu een keer gratis gespeeld worden, maar ook voor geld. Je hebt het zelf in de hand hoeveel je gaat inzetten, maar speel nu mee en wie weet hoeveel geluk jij hebt met The Legend of Shangri-La.