Netent komt met nieuwe videoslot!

Op onze site van Las Vegas Online gaan we het vandaag hebben over de nieuwe videoslot die eraan zit te komen van de bekende ontwikkelaar Netent. Deze slot heeft een erg zomers thema wat het spelen erg leuk maakt, je zal namelijk meegenomen worden naar het heerlijke eiland Hawaï. De naam van deze slot maakt het al een beetje bekend, want de slot heeft namelijk de naam Aloha Cluster Pays gekregen. Om alles zoveel mogelijk in het thema van het spel te houden zijn alle symbolen in stijl van het thema gemaakt en uiteraard zijn er allerlei stukken fruit te zien. Je zal ook zeker niet teleurgesteld gaan worden door de geluiden die aanwezig zijn bij het spel. De nodige spanning is aanwezig wat het spelen natuurlijk erg interessant maakt!

Rollen en symbolen

Zodra je het spel opent zal je maar liefst 6 rollen tegen gaan komen waarop jij je winsten kunt gaan maken. Weet jij een combinatie van soortgelijke symbolen te draaien van links naar rechts op de rollen? Dan heb jij een winst te pakken! Per rol zijn er maar liefst 5 symbolen aanwezig wat een totaal maakt van 30 symbolen per draai. Deze kun je gaan gebruiken om eventuele prijzen te gaan vormen.

Wild symbolen

Uiteraard kunnen ook de Wild symbolen niet ontbreken bij deze zomerse slot. Met de Wild symbolen de je op de rollen kunt draaien, kun je andere symbolen gaan vervangen. Hierdoor kun je dus combinaties gaan completeren zodat je alsnog een winst kunt behalen of juist langer maken zodat je je winst kunt vergroten. Belangrijk om te weten is dat je de Wild symbolen kunt draaien tussen soortgelijke symbolen maar ze mogen er uiteraard ook achter worden gedraaid.

Sticky Win Re-spins en Free Spins

Heb jij op de bovenste rij van Aloha Cluster Pays meerdere soortgelijke symbolen weten te draaien? dan kun jij rekenen op Sticky Win Re-spins. Met deze Sticky Win Re-spins zal je winnende combinatie blijven staan maar je krijgt meerdere gratis draaien waarmee je je winst zal kunnen gaan vergoten. De Sticky Wild Re-spin functie zal actief blijven zolang je symbolen draait van de juiste soort, heb je symbolen gedraaid van een andere soort dan zal de functie voorbij zijn en zal je je winst uitgekeerd krijgen. Hierna zal je verder kunnen gaan spelen op de reguliere manier. Bij deze slot zijn er ook Free Spins te behalen. Deze hebben een bijzondere functie als je minimaal 3 Free Spin symbolen weet te draaien. Als dit het geval is wordt namelijk de Symbol Drop functie actief waardoor een groot deel van fruitsymbolen verwijderd zal worden op de rollen van het spel. Hierdoor zal jij dus een grote kans hebben om een winst te kunnen gaan behalen!

Wanneer komt deze slot uit?

Wij snappen het dat je nu erg nieuwsgierig bent naar het spelen van deze slot maar je zal toch nog heel even geduld moeten hebben. Ontwikkelaar Netent heeft de release van deze slot namelijk gepland staan op 21 maart 2016. Omdat je deze slot nog nooit gespeeld hebt is het logisch dat je niet direct voor echt geld wilt gaan spelen. Daarom geeft Netent jou de mogelijkheid om gratis te gaan oefenen zodat je de spelregels onder de knie kunt krijgen. Je speelt dan met een virtueel speeltegoed en ook zal je geen eigen spelersaccount nodig hebben. Wil je wel voor echt geld spelen, dan zal je wel een eigen account aan moeten maken. Dit kan al in een paar stappen door een registratieformulier in te vullen.