Fruit Spin spelen

Ben je benieuwd wat de slot Fruit Spin van Netent je te bieden heeft? Ga dan eens snel een kijkje nemen en kom bij Las Vegas online bekijken wat jij hier kunt winnen. De meeste gokkers zijn echte Netent gokkast liefhebbers en daarom kun je er niet omheen om nu ook een gokje te wagen. Kom ontdekken wat de ouderwetse fruitautomaten je allemaal te bieden hebben, ze hebben net ene wat meer moderne twist gekregen. Je hebt hierbij de Zeven, Bars en Fruitsymbolen en je hebt een speciale gratis spins bonus. Deze wil je ook ervaren want er kunnen zoveel mooie prijzen gewonnen worden bij deze slot. Je hebt alleen maar dingen om van te genieten als je nu voor Fruit Spin kiest.

Spelen op Fruit Spin

Het wordt tijd om eens te bekijken wat je allemaal kunt winnen als je voor de slot Fruit Spin kiest. Het is een slot van Netent en deze staan bekend om de hoge prijzen die gewonnen kunnen worden. Het uitkeringspercentage staat op 96,84%. Dat is een mooie hoogte en daar kun jij dus ook een gokje bij wagen. In totaal heb je 40 winlijnen waar je voor kunt gaan met een inzet tussen de €0,20 en €200 per draai. De kans is groot dat je gaat winnen en daarvoor hoef je niet eens hoog in te zetten! Ook als je een paar keer wint met een bedrag, is het totaal een mooie winst! Je hebt bij de slot een mix van fruitsymbolen en ook kom je hier de echte gokkast symbolen tegen zoals de Zevens en Bars, en deze komen dan ook in stacked voor. Dat wordt bekijken wat dat jou op gaat leveren.

Fruit Spin slot spelen

De gratis spins bonus

Wanneer je minimaal 3 scatters hebt dan mag jij draaien aan drie Raden tegelijk en dat zijn de de Lucky Wheels Features. Het ziet er als volgt uit:

• 3 scatters: 1 draai aan alle raden
• 6 scatters: 2 draaien aan alle raden
• 9 scatters: 3 draaien aan alle raden

Ga je het ook doen en ga je aan de Lucky Wheels draaien? Dan wordt het tijd en kun je credits winnen of diamanten. Wanneer je drie diamanten hebt dan win je vijf gratis spins en iedere extra diamant is ook weer een extra spin. Heb jij gratis spins? Dan kunnen er 2 x 2 of 3 x 3 mega symbolen vallen van de hoogste symbolen en ook deze kunnen weer voor heel mooie prijzen zorgen. Zorg daarom dat je nu ook een gokje gaat wagen en weet wat de slot jou te bieden heeft.

Zowel gratis als voor geld spelen is met Fruit Spin mogelijk. Bekijk waar je zin in hebt en hoeveel jij uit wil geven aan dit spel, het gaat er ook om dat je geluk hebt en daardoor dus mooie prijzen kunt winnen!