Nieuwe videoslot Quickspin beschikbaar

Vandaag hebben wij van Las Vegas Online heel wat te vertellen over de nieuwe videoslot van ontwikkelaar Quickspin. De videoslot, genaamd Wild Chase, is vooral leuk om te spelen voor de spelers die wel van een beetje spanning houden. Alles draait bij deze slot namelijk om een achtervolging nadat een dief juwelen heeft gestolen. Zowel grafisch als geluidstechnisch zal je het thema goed door zien komen. Hieronder vertellen we je precies hoe deze slot gespeeld wordt en wat je ervan kunt verwachten!

Wil Chase slot

Winsten behalen op 25 winlijnen

Op het moment dat je het spel hebt geladen, zal je 5 rollen hebben om mee te spelen en zal je gebruik kunnen maken van 25 winlijnen om winsten te behalen. Om een winst te kunnen behalen zal je een combinatie moeten draaien van soortgelijke symbolen. Deze moet van links naar rechts op aaneengesloten rollen gedraaid worden en mag absoluut niet worden onderbroken door een symbool van een andere soort. Je zal namelijk alleen een winst behalen wanneer de combinatie compleet is. Heb je een winnende combinatie gedraaid? Dan wordt er een re-spin feature actief. Voor jou als speler is dit erg gunstig want dit geeft jou de mogelijkheid om een nog hogere winst te behalen! Hoe werkt het? Je moet proberen om je prijs zo veel mogelijk uit te breiden zodat de overige symbolen blijven wisselen, op die manier kun je namelijk extra bedragen in de wacht slepen! Heb je geen nieuwe combinatie weten te draaien, dan zal je de prijs uitgekeerd krijgen die je tot dan toe hebt verzameld.

Nog meer extra functies

De Wild Chase videoslot kent niet alleen de re-spin functie die wij hierboven uit hebben gelegd, want er zijn nog twee andere functies aanwezig. Zo zal je op de rollen van deze slot Wild symbolen kunnen draaien die een vervangende functie hebben. Wanneer je een combinatie hebt gedraaid die onderbroken wordt, kan hij door het Wild symbool gecompleteerd worden zodat je alsnog een winst kunt behalen. Daarnaast kan de combinatie ook langer worden gemaakt zodat je een hogere winst behaald. Heb je een prijs gewonnen dankzij een Wild? Dan zal je jouw prijs met een vermenigvuldiger uitgekeerd krijgen, deze kan oplopen tot een maximum van maar liefst 5 x je prijs! Niet alleen zijn er Wilds aanwezig want ook kun je Free Spin symbolen tegenkomen. Heb je minimaal 3 of meer van deze symbolen op de rollen laten verschijnen? Dan zal je een tiental gratis free spins ontvangen.

Online spelen en mobiel

Kun je niet meer wachten om deze slot te gaan spelen en wil je graag aan de slag? Dan zal je uit een aantal mogelijkheden kunnen kiezen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te spelen met een computer of laptop, maar ook is het tegenwoordig uiterst populair om te spelen met je smartphone of tablet. Het maakt niet uit of je online of mobiel gaat spelen want bij beide mogelijkheden kun je ervoor kiezen of je gratis gaat oefenen of voor echt geld aan de slag gaat. Kies je voor het laatste? Dan zal je uiteraard over een eigen spelersaccount moeten beschikken zodat je zelf geld toe kunt voegen en winsten uit kunt laten betalen. Heb je je aangemeld als nieuwe speler, dan zal je op basis van je eerste storting een welkomstbonus ontvangen!