Alles over de Donuts gokkast

Waar zou jij aan denken als het over donuts gaat? Krijg je dan meteen honger en heb je zin om te eten? Lekkere trek zal je er van krijgen en dat is ook precies de bedoeling als jij de gokkast Donuts ziet! Het draait inderdaad allemaal om dit lekkernij en dat is maar goed ook! Bij veel online casino’s heb jij al de kans om deze gokkast te leren kennen dus waar wacht je nog op? Het is goed dat je er op tijd bij gaat zijn en voorbereid gaat gokken. We leggen je namelijk graag meer uit over de gokkast, de symbolen, de winstkansen en hoe je kunt spelen. Geef het daarom de tijd en lees dit item op je gemak door en dan kun jij er ook het maximale uit halen.

Meer over Donuts gokkast

Er zijn veel gokkasten waarbij mensen enthousiast worden, maar dit word je pas echt wanneer je kiest voor de gokkast Donuts. Waarom? Omdat je maar liefst 256 manieren hebt om te winnen en er geldt een uitkeringspercentage van 96,54%. Daarbij is er ook nog een bonusspel aanwezig en zo kun je veel gratis spins bonussen winnen met extra vermenigvuldigers. Je speelt op 4 rollen en 4 rijen vol symbolen. De winlijnen staan niet vast want er geldt een win all ways principe. Dit kan erg veel kansen bieden en daarom is dat alleen al de moeite waard om de gokkast te openen en dat spelplezier te ervaren.

donuts slot

Bonussen op de gokkast Donuts

Je hebt een aantal bonussen op de gokkast Donuts waar je mee in aanraking kunt komen. Daar leggen wij je graag wat meer over uit. Qua symbolen zijn er diverse soorten bonussen en er zijn 4 varianten. Je hebt eerst de paarse donut met spikkels dan krijg je 15x de totale inzet. Als je de rode, blauwe en groene donuts hebt dan krijg je 1 – 2x de inzet. Er zijn ook kaart symbolen en bij 4 krijg je tussen de 0,2 en de 0,6x je inzet. Donuts heb je maar 3 soortgelijke nodig en dan heb jij al een prijs. Wilds zijn er ook en die kunnen zoals bekend ander symbolen op de rollen vervangen, met uitzondering van de Scatter. Maar let goed op want een Wild bevat een extra kans er kan namelijk ook een vermenigvuldiger bij zitten. Nog meer kansen dus op hoge prijzen!

Mystery boxen zijn er ook!

Wist je dat je op de gokkast Donuts ook speciale Mystery boxen hebt? Daar zitten dan donuts in en het zijn er maximaal 4 zijn of ze hebben Wilds. Dit kan dus zorgen voor mooie extraatjes tijdens jouw spel. Een goed moment om de gokkast zelf te openen en dan na te gaan hoeveel geluk jij hebt. Dan zijn er ook nog de gratis spins in de bonus die je mee kunt pakken. Dan heb je wel 3 Scatters nodig en die kan herkend worden aan de gouden donut. Laat het maar eens op je afkomen en dan kan het een spannend moment worden. Voor een goed beeld van de prijzen kun je beter de prijzentabel openen en dan nagaan hoeveel je dat per symbool op kan leveren. Let ook op je inzet want ook deze zal mee bepalen wat je krijgt uitgekeerd.