Thunderkick – Falcon Huntress

Welkom op de vlaktes van Mongolië, want Thunderkick neemt je mee naar de vlaktes van Mongolië bij de nieuwe video slot ‘Falcon Huntress’. Als je de naam zo hoort, waar denk je dan aan en wat zou je verwachten? Gelukkig hoef je daar niet zo lang over na te denken, want wij hebben er voor je naar gekeken en leggen je graag uit wat je kunt verwachten bij deze videoslot. Het spel kan ook bij het online casino gespeeld worden, een goed moment om daarom op onderzoek uit te gaan zodat je ook mee kunt doen. Het thema neemt je mee naar de ingang van een Yurt (hut) op de vlaktes van Mongolië en de symbolen zijn vooral kaartsymbolen en de speciale symbolen zijn dingen die je in het wild kunt vinden zoals een jagerster op de vlakten. Het meest waardevolle symbool behalve het wild symbool is de jagerster zelf.

In Falcon Huntress heeft het mooi en simpel gehouden met vijf wielen, negen winregels en de focus op hun hoofdfeature “Expanding Win”. Dat gezegd hebbende vind je ook een speciaal Scattering Wild symbool welke je beide gratis spins en hoge prijzen geven. Hoe dan ook, toch genoeg spanning en waardoor het iedere ronde weer spannend gaat worden om te ontdekken wat jij hier gaat winnen.

Falcon Huntress

Speciale Features

Het Scattering Wild symbool vervangt elk ander symbool op de tafel maar wordt niet beïnvloed door de “Expanding Win” feature. De Wild verdubbeld als een Scatter symbool, welke gratis spins activeert zodra er meer dan drie symbolen op de wielen in een spin landen. Gedurende de Gratis Spins zal het je opvallen dat je veel vaker de “Expanding Win” feature kunt tegenkomen, wat een extra boost aan je wins geeft. Als je het geluk hebt om 3 Wild symbolen in een spin te krijgen gedurende bonusrondes, dan ontvang je 10x extra gratis spins, en je spins zullen doorgaan met de actieve “Expanding Wins”. Dit kan dus wel even duren en zo kun jij dus steeds meer prijzen winnen. Hoeveel kun jij hier maximaal verdienen? Ervaar het zelf door mee te doen.

Expanding Win

Tijdens de hoofdgame, zouden winnende regels zich kunnen uitbreiden om het hele wiel individueel te bedekken, wat betekent dat als je een regel met Q wins hebt en een andere met A, dan zou je het geluk kunnen hebben dat deze beide symbolen zich uitbreiden om het wiel te vullen. Met een grote willekeurigheid en de uitbreidende wins, belooft Falcon Huntress uren speelplezier. De game is prachtig uitgevoerd en de uitbreidende win is absoluut de moeite waard om eens te bekijken. Met beloften van wins tot wel 10050x en een RTP van 96,1%, kun je verwachten dat de frequentie van de feature schaars is maar wel de moeite waard. Dit kan dus wel eens een erg hoge prijs worden die je hier kunt winnen. Zorg daarom dat je ook eens met een hoger bedrag meespeelt. Hierdoor neemt de spanning toe maar het plezier ook.

Falcon Huntress slot

Doe je mee?

In eerste instantie lijkt deze game een beetje eenvoudig en misschien wat saai. Maar na het voor een flinke tijd gespeeld te hebben, kom jij er achter hoe leuk het is. Een leuke opzet en ook een grote kans op winst. Daarom is het goed om mee te spelen en te ontdekken hoe spannend dit kan zijn. Iedere dag weer nieuwe kansen, maar eentje die je niet wil missen. Kies daarom ook voor Falcon Huntress van Thunderkick om het te ontdekken.