Win een reis naar Mexico

Reis MexicoDe maand mei is nog maar net begonnen en Omnislots komt al met een hele mooie actie. Gedurende de hele maand kun je namelijk deelnemen aan het toernooi om de reis naar Mexico te winnen. Vanaf vandaag kun je deelnemen aan deze actie en wie weet ben jij aan het einde van de maand wel de gelukkige winnaar. Er is maar een manier om daar achter te komen. Zie jij jezelf al liggen aan het strand met een lekkere cocktail? Bij Las Vegas online kun je nu bekijken wat jij er allemaal voor moet doen. Alleen maar een bedrag storten en spelen bij Omnislots. Negen dagen lang genieten met een leuk zakcentje bij de hand? Bij Omnislots kan het deze maand gewonnen worden! Vergroot daarom nu de kans op een heerlijk verzorgde 9-daagse reis naar Cancun voor twee personen. Het belangrijkste is dat jij weet wat je daarvoor moet doen.

De actie bestaat namelijk uit vier kwalificatierondes en één groot finaletoernooi. Tijdens de kwalificatierondes winnen de drie spelers die in totaal het meeste hebben ingezet een bedrag van €500 dan zij krijgen dan één lot voor het grote finaletoernooi. Hieronder vind je de verschillende rondes en bijbehorende data:

  1. Kwalificatieronde 1: 1 t/m 6 mei
  2. Kwalificatieronde 2: 7 t/m 12 mei
  3. Kwalificatieronde 3: 13 t/m 18 mei
  4. Kwalificatieronde 4: 19 t/m 24 mei
  5. Groot finaletoernooi: 25 t/m 31 mei

Noteer de data in je agenda zodat je deze actie bij Omnislots niet hoeft te missen.

Bonus reis naar Mexico

Meer over de mooie hoofdprijs

Een reis naar Mexico is voor veel mensen een droom en deze kan deze maand werkelijkheid worden. Ben jij de speler die in het finaletoernooi tot winnaar wordt gekroond? Dan win jij een geheel verzorgde reis naar Cancun in Mexico. Deze prachtige reis heeft een waarde van €3.000 en bestaat voor de winnaar en zijn/haar medereiziger uit een vliegticket, negen overnachtingen in een all-inclusive hotel, vervoer van en naar het vliegveld en ook nog eens €500 om daar uit te geven. Dit is nog eens een mooie kans die je niet aan je neus voorbij wil laten gaan.

Omnislots toernooi, voorwaarden

Je kunt niet zomaar meedoen aan het toernooi. Daarvoor heb je om te beginnen een spelersaccount nodig van Omnislots. Daarnaast dien je de voorwaarden ook te kennen. Als deelnemende speler moet je een minimaal bedrag storten van €30 en je kunt per speler maximaal één lot winnen. Als je tijdens meer dan één kwalificatieronde in de top drie terecht komt, krijg je €500. Maar jouw lot gaat dan naar de volgende speler. Het bedrag wat je krijgt uitgekeerd is bonusgeld en daarop zijn dan ook de bonusvoorwaarden op van toepassing.

Klik hier om mee te spelen en die reis te winnen!

Omnislots account aanmaken

Om van alle bonussen van Omnislots gebruik te mogen maken, heb je een spelersaccount nodig. Als je nog geen account hebt, maak deze dan vandaag nog aan. Vervolgens kun je een bedrag storten en dat wordt beloond. De welkomstbonus bij Omnislots bestaat uit een 100% bonus die op kan lopen tot maximaal €300. Je krijgt ook 50 free spins voor de gokkast Starburst van Netent. Daarnaast zijn er iedere week mooie bonussen waar je gebruik van kunt maken. Log in en zorg dat je mee kunt doen aan de mei promotie van Omnislots. Wie weet is de reis naar Mexico wel voor jou bestemd.